Steeds meer mensen kopen een nieuwe batterij voor hun toestel. Ze kiezen voor een splinternieuwe accu om weer optimaal van hun smartphone te genieten. Waarom kopen ze geen nieuw toestel? Een oude accu, betekent logischerwijs vaak ook een verouderd toestel. Hoewel dit mag kloppen betekent het niet dat het toestel ondergeschikt is aan de nieuwere varianten.

Daarnaast is het kopen van een nieuw toestel vaak een stevige investering. Het is slimmer om je toestel een tweede leven te geven met een nieuwe accu.

Gemak en plezier plus minder frustraties

Jouw Samsung heeft een nieuwe accu nodig en de note 4 batterij zorgt ervoor dat je weer zonder enige frustratie kunt genieten van je toestel. Het is heerlijk om niet bang te hoeven zijn, dat het toestel tijdens een belangrijk telefoongesprek wegvalt. Ook is het zo, dat je het een hele dag kunt gebruiken zonder het op te laden.

Je kunt eindelijk de oplader thuislaten. Ook hoef je niet halsoverkop op zoek te gaan naar een stopcontact. Je zal veel meer gaan genieten van je hele dag. De smartphone en je bereikbaarheid zijn vandaag de dag van groot belang.

De prijs, een investering om te maken!

De prijzen van nieuwe accu’s voor smartphones en tablets is de laatste tijd sterk omlaag gegaan. De productieprocessen zijn steeds efficiënter geworden. Het is goed om hier gebruik van te maken. Het is daarom geen grote investering om weer optimaal te genieten van jouw toestel. Het is prettig om met een paar tientjes weer een toestel te krijgen wat zo goed als nieuw is. Toch?

Hoe een vervangende batterij te kiezen voor uw mobiele telefoon

De meeste moderne toestellen zijn veel meer dan een communicatiemiddel. Ze bieden veel meer. Ze bieden toegang tot het internet, zijn een navigatiesysteem, webbrowser, spelsysteem voor de kinderen (of jezelf), zorgen voor muziek, een agenda en nog veel meer. Het is de basis van ons bestaan.

Tenminste voor veel mensen is het nu een basis van hun bestaan. Het is een multifunctioneel toestel. Het wordt daarom ook veel meer gebruikt. Logisch, dat er dus ook veel hogere eisen aan de batterij gesteld moeten worden. Toch? Het is daarom goed om een nieuwe batterij te kopen, wanneer de oude snel leeg gaat of heel langzaam oplaad.

Natuurlijk kun je ook voor extra opladers kiezen, zoals een autolader of een powerbank. Het zal uiteindelijk toch einde oefening zijn met de batterij. Koop dan een nieuwe! Het is de investering waard. Een nieuw toestel is vaak vele malen duurder.

Hoe kies je de juiste vervangende accu voor jouw toestel?

Begin met het controleren van de gegevens van het toestel. Welk model heeft u van welk merk? En staat er ook een nummer op de batterij? Bijvoorbeeld voor je Samsung. Het is mogelijk om een Samsung galaxy s5 mini accu te kopen. Door de formaten van de toestellen zijn de afmetingen van de accu’s en de aansluitpunten ook compleet anders. Schrijf het serienummer van je toestel op en pak zo mogelijk ook de handleiding erbij. Controleer of je nog garantie hebt op het toestel. Mogelijk kan de batterij gratis vervangen worden.

Kies een betrouwbare leverancier

Kies voor een leverancier van de nieuwe accu welke is aangesloten bij een keurmerk. Kijk ook welk beleid ze hanteren wanneer de batterij niet goed past of niet werkt. Kun je het gratis retourneren? Het is belangrijk om te zorgen voor een goede kwaliteit batterij. Het is dan mogelijk om nog vele jaren te genieten van jouw smartphone of tablet. Het is verrassend om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Tip voor het milieu: Recycle de oude batterij altijd! Gooi hem niet bij het grofvuil, maar lever hem in op de juiste plek.