Het uitzoeken van een verjaardagscadeau is altijd lastig check out here. Bij elke verjaardag opnieuw zit je met een dilemma. Sommige mensen uit je familie- en vriendenkring kun je heel gemakkelijk geld, een cadeaukaart of een praktisch cadeau geven. Misschien een beetje afgezaagd, maar mensen die verder van je af staan of die beperkte interesses hebben en houden van routine, maak je hier erg blij mee. Maar wat doe je dan voor de mensen die dicht bij je staan, zoals je partner, je beste vriend(in), je ouders en je broers of zussen, en die wel erg open minded zijn? Geen nood, hier vind je de beste en meest originele verjaardagscadeau tips.

Speel in op geluk en welzijn

Cadeaus die het allerleukste zijn om te krijgen, zijn cadeaus die mensen aan zichzelf kunnen besteden. Geen praktische of materialistische zaken, maar juist cadeaus die bijdragen aan geluk en welzijn. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Een tegoedbon voor een etentje
  • Samen een activiteit ondernemen, zoals naar de bioscoop, een musical, een pretpark of een wellness center
  • Het geven van een dienst op een gebied waar jij goed in bent, bijvoorbeeld een massage, het maken van een website, het maken van meubels, et cetera

Vind je een van de eerste twee ideeën wel leuk, maar heb je niet zoveel geld te besteden, wees dan creatief en maak naar eigen inzicht gebruik van de volgende verjaardagscadeau tips:

  • Kijk eens op websites waar veilingen of speciale acties op deze gebieden worden aangeboden, zoals Vakantieveilingen of Groupon. Als je op internet zoekt vind je nog veel meer van deze aanbieders.
  • Koop kaartjes voor een musical wanneer deze bijna stopt. Er zijn dan vaak acties waarbij je het tweede kaartje gratis of voor de helft van de prijs krijgt.
  • Geef een zelf samengesteld arrangement. Maak bijvoorbeeld een hap en trap arrangement door zelf een fietsroute in elkaar te knutselen, te kiezen voor een goedkope eetlocatie en nog wat geld mee te geven voor een ijsje.

Persoonlijke cadeaus

Andere verjaardagscadeaus waar mensen echt gelukkig van worden en waarmee je kunt verrassen, zijn persoonlijke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan fotocadeaus. Lijst een leuke foto in, of laat er een mok of canvas van maken. Spullen waarop de eigen naam verwerkt is kunnen ook heel erg leuk zijn.