Ben je op zoek naar een terrasverwarming om ook tijdens de koude dagen en nachten heerlijk buiten op het terras, veranda of patio te kunne zitten?

Dan moet je allereerst kiezen welk soort warmte bron je wil. Terrasverwarming werken met gas of met elektriciteit als energiebron. Beide hebben voor en nadelen dus ligt het aan jou om zelf na te gaan welk beter past bij je behoefte.
In dit artikel zullen wij het hebben over de elektrische terras verwarmers. De meeste elektrische terrasverwarmers werken met Infrarood straling. Deze verwarmers kun je monteren aan je wand of plafond of als inbouw. Je kan ze ook gebuiken voor tenten en als vrijstaande apparaten.
De beste elektrische terras verwarmers kun je online vergelijken. De Eurom Golden 1800 Comfort RC (halogeen) is een van de populairste elektrische verwarmers voor comfort en gemak. Deze heeft een warmtebereik van maar liefst 16m² een hoog rendement door speciale Golden Tube-lamp, extra comfort dankzij de meegeleverde afstandsbediening, het kan permanent buiten blijven hangen aangezien hij spuitwaterdicht is.
De voordelen van elektrische terrasverwarming zijn:
• De installatie is makkelijk en snel als er voldoende vermogen beschikbaar is.
• Na de installatie is de warmte binnen enkele seconden beschikbaar, kan bij elk toestel verschillen in secondes.
Elektrische verwarmers kun je uit breiden met een traploze dimmer, bewegingssensor, thermostaat of timer.
• De elektrische verwarmer is een klein compacte toestel die bijna niks weegt
• Je kan het zodanig in laten bouwen zodat het toestel volledig weggewerkt kan worden in de muur of plafond.